Her er jule­kon­fekt for deg som ikke liker nøt­ter, men som els­ker pep­per­ka­ker.

Nøtte­ku­le­ne har ingre­di­en­ser som fak­tisk er supert for «nøt­ta» med sunt fett og supre vita­mi­ner og mine­ra­ler. Ingre­di­en­se­ne er råva­rer som er god hjerne­mat, iføl­ge popu­læ­re Berit Nord­strand.

LES MER: Slik unn­går du over­spi­sing i julen

Julekonfekt på 1–2-3

Berit Nord­strand står bak mat­pro­dukts­e­ri­en Made by Berit Nord­strand som sel­ges hos Vitusapotek, blant annet Berit Nord­strands Nøt­te­miks med kokos­flak, Nøt­te­miks med mørk sjo­ko­la­de og Berit Nord­strand Omega 3–6-9 med MCT.

Berit Nordstrand turgodt
Gå til nett­bu­tikk
Berit Nord­strand tur­godt, 1 pk. 120 g
Berit Nordstrand konfekt på 1-2-3
Gå til nett­bu­tikk
Berit Nord­strand kon­fekt på 1–2-3
Berit Nordstrand gavesett med sjokolade, 3 smaker
Gå til nett­bu­tikk
Berit Nord­strand gave­sett med sjo­ko­la­de, 3 sma­ker
Berit Nordstrand gavesett med grønn te og honning
Gå til nett­bu­tikk
Berit Nord­strand gave­sett med grønn te og hon­ning
Verdens beste familiekokebok
Gå til nett­bu­tikk
Ver­dens bes­te fami­lie­koke­bok – sunt, kjapt & godt
Made by Berit Nordstrand Omega-3-6-9 med MCT fra kokosolje
Gå til nett­bu­tikk
Made by Berit Nord­strand Omega-3–6-9 med MCT fra kokos­olje, 250 ml
Made By Berit Nordstrand Nøttemiks mørk sjokolade, 120 g
Gå til nett­bu­tikk
Made By Berit Nord­strand Nøt­te­miks mørk sjo­ko­la­de, 120 g
Made by Berit Nordstrand Nøttemiks med kokosflak, 120 g
Gå til nett­bu­tikk
Made by Berit Nord­strand Nøt­te­miks med kokos­flak, 120 g

Bruk gjer­ne Berit Nord­strands Nøt­te­miks med kokos­flak i kom­bi­na­sjon med pep­per­kake­kryd­der, hav­salt og hon­ning slik som i opp­skrif­ten som føl­ger her:

LES MER: Posi­tiv akti­vi­tet for en vel­fun­gen­de hjer­ne

Berit Nordstrands nøttekuler

Det­te tren­ger du:

  • 2 ts kanel, Cey­lon
  • 1 ts malt inge­fær
  • 1 ts malt nel­lik
  • 1 ts malt kar­de­mom­me
  • 1 kly­pe hav­salt
  • 2 ts hon­ning (kald­slyn­get bringe­bær­hon­ning)
  • 1 pose Made By Berit Nord­strand Nøt­te­miks med kokos­flak, bløt­lagt

Slik gjør du:

  • Ha inn­hol­det i nøtte­po­sen i vann i en skål i 30 minut­ter.
  • Sil av bløte­van­net.
  • Ha alle ingre­di­en­se­ne i en food­pro­ses­sor og kjør til en jevn deig.
  • Ta dei­gen ned fra kan­te­ne og kjør den på nytt i food­pro­ses­so­ren. Fort­sett til du har en deig som du lett kan for­me til kuler.
  • Vil du ha sjo­ko­lade­trekk, kan du smel­te litt mørk sjo­ko­la­de og dyp­pe kule­ne i den.
  • Opp­be­var jule­kon­fek­ten i en luft­tett boks i kjøle­ska­pet. De hol­der i ca. én uke.

Fle­re av Berit Nord­strands opp­skrif­ter fin­ner du her.